Wheels and wings 6-7/2

Bästa kryssningen nånsin!!! Men så älskar jag ju Rockabilly-eran trots att jag är 80-talist 😁

Skön musik som gör det omöjligt gör mig att stå still och sura, utan blir helt vild av glädje. Folket är sköna lirare som helt enkelt bara partar järnet och lever livet. Sen att jag fick åka med min kärlek ”just nailed it” Jag hade det helt enkelt underbart. Vill ni ha en tokrolig kväll eller whatever, se till att det är ”Rock’n’roll med i sammanhanget, då går det helt enkelt inte fel ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: