Tess, Ibland är du helt sjukt jävla dum i huvudet.

Mmm lite så är det ju. Det är ingen hemlighet att jag minst sagt haft problem med tillit… ja det är kanske inte jättekonstigt , men heller ingen ursäkt för att totalt släppa allt ansvar, kröka till för att sedan bete mig som en jävla idiot mot en person som förmodligen är det bästa som har hänt mig på tjugo år. Mitt förbannade pulver, om jag förlorar honom, vilket jag skulle förstå. Vem vill lida för någon annans problem och demoner??? Nä det vill nog ingen och ingen förtjänar att göra det heller.

Skärp till dig nu Mineur, visa vem du vill vara för det kan du!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: