Presentation

Mitt namn är Therese och är en stolt gotländska, mamma, singel undersköterska och vän med ett enormt behov av att uttrycka mig angående allt som händer och påverkar mig i livet i både gott och ont.

Jag snackar på rätt bra men är ändå bäst på att utrycka mig skriftligt, det ger mig en chans att tänka till, redigera och åtminstone reducera risken att uttrycka mig impulsivt och plumpt även om det mycket väl kan hända ändå eftersom jag tänker mycket snabbare än vad jag skriver och då kan det bli lite utrymme för misstolkningar… får bjuda på det, men ge mig en känga om något upprör… då har det säkert blivit fel nånstans eller helt enkelt en missad reflektion

Syftet med bloggen är först och främst bara för att få tömma skallen, men även för att kunna lyfta fram ämnen, tankar och känslor som kanske inte alltid är så bekväma att prata om, t.ex Psykiskt mående, Relationer av alla slag och Kärlek i stort. Musik kommer absolut bäddas in lite var stans och det kommer att vara inom lika många stilar som det kommer finnas teman på blogginläggen. Men va då, livet rymmer ju sjukt mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: